Franciaország, Argentína és Szerbia a Davis-kupa

Bratislava. Defenders vezetése Szerbia fejlett a végső a Davis Kupa tenisz férfi képviselője csapatok.

A szerbek vezetnek Halmstad, Svédország vasárnap egyesben, miután az első tulajdonos 3: 1, döntő harmadik pont vívott győzelem Janko Tipsarevič Michael Ryderstedtom 6: 2, 7: 5, 6: bet365 sport fogadás bónusz 3.

Tipsarevic követte az ő győzelme péntek őrült Ervin Eleskovic. Szerbia találkozik az elődöntőben szeptember 16-18 otthon Argentínában.

A szombati páros, győztes egy pár Simon Aspelin, Robert Lindstedt felett Novak Djokovic és Nenad Zimonjic 6: 4, 7: 6, 7: 5.

eltérően péntek már nekik, és ő csatlakozott a világ első számú Djokovic.Győztese Wimbledon az első napon hiányzik egy állítólagos térd problémákat.

„Nagyon elégedett vagyok a mi játék. Mindig jó, ha megnyeri a mérkőzést a Davis Cup,” mondta hírügynökségnek TT Aspelin, aki együtt Lindstedtom megkezdte az ötödik páros mérkőzés a Davis-kupa.

Aspelin ez is egy búcsú a bet365 mobil bónusz versenyt a salátástál óta hetente Bastad nyugdíjba.

Ha azonban a svédek tudták nyerni mind a vasárnapi kislemez, akkor is legalább addig, amíg a szeptemberi elődöntőben. Svédország Halmstad taktika nélkül a legnagyobb csillag Robina Söderlinga.


Argentína nem ad lehetőséget, hogy Kazahsztán

A győztes a harc a svéd és Szerbia belép az elődöntőben Argentína ellen, amely legyőzte Kazahsztán simán 5: 0.Dél-amerikaiak nem voltak komoly problémák, és meglepő és negyed nem tette lehetővé egy pont.

A hazai szombat egyéni verte Juan Ignacio Chela Jevgenija Koroľova 2: 6, 6: 2, 6: 0, majd a Juan Monaco Mikhail Kukushkin kikéri 6: 4, 6: 1.

Teniszezők Franciaország és Németország egyértelműen elnyerte 4: 1. A francia volt a bizalom, hogy középdöntő után szombaton és vasárnap páros egyesben játszottak csak két győztes készletek.

A németek első vasárnapján köszönhetően Philippa Petzschnera nyert legalább tisztelt ponton. Petzschner a nyitó vasárnap egyesben legyőzte Michaela Llodru 6: 3, 6: 4. Ezután Philipp Kohlschreiber elveszett Jo-Wilfried Tsonga kétszer 6: 7.

A francia megközelítést, hogy az utolsó négy után az első három csata.A tavalyi Davis-kupa döntős utolsó elvesztette a németek 1938-ban a spanyolok vezetnek a hazai USA

Franciaország várják szeptemberben a két amerikai – Spanyolország. „Minden ellenfél az elődöntőben nagyon nehéz lesz. Én azonban inkább a harc amerikai hazai”, mondta Llodra.

A szombati páros Austin, Texas, megerősítette Bob és Mike Bryanovci szerepét a kedvenc, és győzelem Marcello Granollers Fernando Verdasco 6: 7 (3), 6: 4, 6: 4, 6: 4 harcoltak USA első pont.

A spanyol eljárással dönthet úgy, már a vasárnapi első kislemez ellen David Ferrer Mardymu Fish. Eredmények SVÉDORSZÁG – SZERBIA 1: 4

bet365 fogadási bónuszok az interneten